İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Mustafa Itri Ortaokulu

BURSLULUK SINAVI BAŞVURUSUNDA İZLENECEK YOL

BAŞVURUDA İZLENECEK YOL

1.   Sınav kılavuzu veli tarafından tamamı anlaşılır bir şekilde okunacak. KLAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ
  2.   Öğrenci gelir maddi durumunu gösteren belge çıktısının boş hali alınır. (Okula gelmenize gerek yok çıktıyı buradan alabilirsiniz)
      EK 1 BOŞ TIKLAYINIZ.
  3.   Öğrenci gelir maddi durumunu gösteren belgesi örnek doldurma göre doldurulur. (Lütfen Mavi Renk Kalem Kulanınız.)
      EK 1 ÖRNEK TIKLAYINIZ.
  4.   Ailenin 2023 yılı toplam gelir belgesi eklenir. Toplam gelir belgesi 2023 yılı tüm geliri gösteren tek sayfa veya her ay ayrı ayrı gösteren aylık maaş bordroları olabilir.
  5.   Bu gelir durumunu gösteren belgelerin hepsi, işyeri kaşesi ile kaşelenir ve imzalatılır.
  6.   Çalışmayan anne veya baba için de çalışmadıklarını gösterir e devlet çıktısı alınır. (SGK Hizmet Dökümü)
  7.    Velini iş yeri var ise Vergi Levhası örneği,
  8.    Aile fertlerini gösterir Nüfus Kayıt Örneği,
  9.   Tüm bu belgeler veli tarafından okula getirilerek, başvuru yapılır.
  10.   Başvuru yapıldığına dair belge okul yönetiminden alınır.

NOT: Sınava girecek özel gereksinimi olan öğrencilerin velisi ile birlikte 7 Mart 2024 tarihine kadar RAM'a gitmeleri gerekmektedir.

Ayrıca eksik evrak ve benzeri gibi durumlarda düzenleme yapmak adına başvurunuzu geciktirmemeniz ve en geç 29 ŞUBAT 2024 tarihine kadar başvuru yapmanız tavsiye edilir.

Yayın: 06.02.2024 - Güncelleme: 06.02.2024 09:38 - Görüntülenme: 82